MOMENTE ŞOCANTE: Un bărbat a început să URLE când s-a apropiat de moaştele Sfintei Parascheva

Incident cel puţin bizar la Iaşi, acolo unde are loc cel mai mare pelerinaj ortodox din România. Sutele de pelerini care stăteau la rând pentru a se ruga la moaştele Sfintei Parascheva au trăit un moment tulburător: un bărbat ajuns la racla sfantă a început sa urle din senin, scrie tvr.ro.

Incidentul a avut loc marţi seara, în jurul orei 22:30. În momentul în care a atins moaştele Cuvioasei, bărbatul a avut un comportament inexplicabil.

Potrivit reprezentanţilor Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, un astfel de comportament este explicabil, însă ei susţin că puterea Sfintei Parascheva şi credinţa îi ajută pe oameni să treacă peste momente de acest gen.

O masă caldă și un pahar de ceai fierbinte au făcut ca așteparea să fie mai ușoarp pentru cei care, pe timpul nopții, merg cu pași mărunți către Cuvioasa Parascheva. Sute de porții de sarmale au fost împărțite azi-noapte credincioșilor veniți în pelerinaj la Iași.

A devenit deja o tradiţie ca la jumătatea lui octombrie pelerinii să vină să se roage la Cuvioasa Parascheva și să îi mulțumească pentru tot ajutorul dat în timpul anului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu