MOMENTE ÎNGROZITOARE. O stâncă s-a prăbuşit pe o plajă din Zakynthos: Mai mulţi turişti răniţi (VIDEO)

Cel puțin șapte persoane au fost rănite după ce mai multe pietre s-au desprins dintr-o stâncă și s-au prăbușit pe o plajă plină de turiști de pe insula grecească Zakynthos, scrie The Sun, citează libertatea.ro.

Imaginile cu pietrele care se prăbușesc peste turiștii aflați pe plaja Navagio au fost postate pe internet și arată momentele îngrozitoare prin care au trecut cei aflați în zonă.

Mai mulți turiști pot fi văzuți cum fug pentru a scăpa de pietrele care se prăbușesc pe plajă.

De asemenea, mai multe bărci de mici dimensiuni, aflate în golful din dreptul plajei s-au răsturnat din cauza valurilor mari produse de pietrele care au ajuns în apă.

Pompierii care au intervenit în zonă au căutat sub pietre pentru a vedea dacă există persoane surprinse sub rocile căzute din stâncă.
Printre persoanele rănite, cel mai grav a suferit o turistă din Cehia care a fost lovită la spate și a fost transportată la spital. Alte șase persoane, inclusiv doi copii, au primit îngrijiri medicale pentru răni minore.

Insula Zakynthos este populară în rândul turiștilor, iar aici se organizează excursii de o zi cu bărcile care ajung în golful Navagio.

Plaja este înconjurată de stânci abrupte și la ea se poate ajunge doar cu barca.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu