Momente de tensiune la turneul ATP Cup. Daniil Medvedev s-a certat cu Diego Schwartzman

Embed:

Momente de tensiune maximă la turneul ATP Cup, desfăşurat în trei oraşe din Australia - la Brisbane, Perth şi Sydney.

În cea de-a doua partidă de simplu a meciului dintre echipele Rusiei și Argentinei din cadrul sferturilor de finală, Daniil Medvedev s-a certat cu adversarul său, Diego Schwartzman, şi a fost avertizat de arbitrul de scaun.

În câteva momente, tenismanul rus, înfuriat, s-a dus să-i ceară lămuriri arbitrului şi a lovit de două ori cu racheta panoul care încadrează scaunul acestuia.

Penalizarea de un punct nu l-a încurcat pe Medvedev să câştige partida, scor 6-4, 4-6, 6-3. În cele din urmă Rusia a învins Argentina cu 3-0 şi s-a calificat în semifinalele turneului.

Coechipierul lui Medvedev, Karen Hacianov a dispus de Guido Pella cu 6-2, 7-6, iar în partida de dublu, perechea Konstantin Kravciuk/Teimuraz Gabaşvili a triumfat în faţa duetului argentinian Maximo Gonzalez/Andres Molteni, scor 7-6, 6-4.

Tot în sferturile de finală, Australia a câştigat cu 2-1 meciul cu Marea Britanie. Nick Kyrgios l-a învins pe Cameron Norrie, scor 6-2, 6-2, însă britanicii au egalat graţie victoriei lui Daniel Evans în faţa lui Alex de Minaur cu 7-6, 4-6, 7-6.

Calificarea s-a decis în partida de dublu, una incendiară, în care perechea australiană Nick Kyrgios/Alex De Minaur s-a impus în faţa duetului Jamie Murray/Joe Salisbury, scor 3-6, 6-3, 18-16.

loading...

Lasă un comentariu