Momente de panică în meciul de aseară dintre Barcelona și Deportivo Alaves

Momente de panică în meciul de aseară dintre Barcelona și Deportivo Alaves. Atacantul Sergo Aguero a acuzat dureri în zona pieptului și probleme respiratorii în minutul 38. Argentinianul s-a întins pe gazon, iar după aproximativ trei minute a ieșit de pe teren, fiind înlocuit cu Philippe Coutinho.

La scurt timp după meci, Barcelona a anunțat că Sergio Aguero a acuzat un disconfort în zona pieptului și a fost transportat la spital pentru un consult cardiologic.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Depay a marcat imediat după pauză, însă echipa oaspete a înscris golul egalizator peste doar patru minute prin Rioja.

Rivala Barcelonei, Real Madrid a învins pe Elche cu scorul de 2-1. Vinicius Junior a reușit o dublă pentru oaspeți, iar Milla a marcat golul gazdelor. Real Madrid, Sevilla și Real Sociedad sunt pe primele trei locuri în clasament cu câte 24 de puncte.

FC Barcelona este doar pe locul 9. Catalanii vor juca săptămâna viitoare în faza grupelor Ligii Campionilor cu Dinamo Kiev. Partida se va disputa marți seara și va fi transmisă în direct de PRIME și CANAL 3.

Lasă un comentariu