MOMENTE DE GROAZĂ! Un individ şi-a stropit iubita cu alcool şi I-A DAT FOC

Incident şocant în Italia unde un român şi-a incendiat iubita, în faţa celor doi copii mici ai cuplului. S-a întâmplat în comuna Tuglie din sud-estul ţării, în provincia Lecce. Femeia, tot româncă, a ajuns cu răni grave la spital, scrie antena3.ro.

Individul a fost arestat iar cei doi copii ai cuplului, de un an şi respectiv 3 ani, au ajuns în grija bunicilor materni, chemaţi de urgenţă din România.

Cearta a pornit în apartamentul celor doi, sâmbătă seara. Într-un acces de furie, bărbatul a stropit-o pe iubita lui cu alcool pe spate, apoi i-a dat foc. Copiii lor, unul de un an şi altul de 3 ani, au asistat la scenele cumplite. C

hiar agresorul a fost cel care a alertat apoi serviciul de urgenţă iar medicii ajunşi la faţa locului au găsit-o pe femeie conştientă dar cu arsuri grave.

Iniţial, românca le-a declarat medicilor că a fost un accident casnic. După ce carabinierii au intrat pe fir, românca, internată la spital, a mărturisit că iubitul ei e cel care i-a dat foc, după o ceartă violentă.

Poliţiştii l-au reţinut pe românul de 24 de ani iar copiii celor doi au fost încredinţaţi bunicilor materni, sosiţi de urgenţă din România.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu