MOMENTE DE COŞMAR pentru o femeie din Criuleni. A fost bătută și violată de propriul soț

Bătută şi violată de propriul soţ. Este coşmarul prin care a trecut o femeie din oraşul Criuleni. Potrivit poliţiei, totul s-a întâmplat de Ziua Independenţei în gospodăria familiei. Presupusul violator şi-ar fi agresat fizic nevasta, apoi ar fi întreţinut forţat mai multe raporturi sexuale cu ea. 

 "La 28 august 2018 la Inspectoratul de Poliţie Criuleni a fost înregistrată plângerea unei doamne de 41 de ani precum că la 27 august, soţul a agresat fizic şi a întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei sale. Astfel în baza declaraţiilor şi probelor expuse de victimă, poliţiştii au reţinut bărbatul pentru 72 de ore", a spus prin telefon Irina Burdujan, ofiţer de presă IP Criuleni.

Suspectul îşi recunoaşte vina parţial. Acum, el este cercetat penal pentru viol şi violenţă în familie, fapte care l-ar putea să-l priveze de libertate pe un termen de până la 15 ani. Potrivit vecinilor, bărbatul muncea în străinătate, iar când revenea acasă se certa frecvent cu nevasta sa.

Cei doi sunt părinţii ai trei copii, între care doi minori. Din spusele forţelor de ordine, victima, de 41 de ani, şi tovarăşul ei de viaţă, mai mare cu trei ani, erau în proces de divorţ, însă locuiau în aceeaşi casă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu