Moment stânjenitor: Vladimir Putin a căzut pe burtă în faţa spectatorilor

Embed:

Moment stânjenitor pentru preşedintele rus, Vladimir Putin. Acesta a căzut pe burtă în faţa spectatorilor după ce a câştigat un meci demonstrativ de hochei în oraşul Soci. Totul s-a întâmplat în timp ce liderul de la Kremlin se bucura de victorie și saluta oamenii. Putin a căzut după ce s-a împiedicat de un covor roşu aşternut pe gheaţă. 

Putin s-a ridicat repede şi a continuat turul de victorie, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Preşedintele Rusiei este un mare fan al hocheiului şi joacă periodic meciuri demonstrative cu oficiali ai statului, oameni de afaceri şi foşti sportivi profesionişti.

La acest meci, Putin a jucat în echipa mai multor vedete ale hocheiului rusesc precum Slava Fetisov şi Pavel Bure.

Echipa adversă a fost formată din jucători amatori, printre care prietenul din copilărie al lui Putin, Ghenadi Timcenko şi miliardarul Vladimir Potanin.

Partida s-a încheiat cu scorul de 14 la 7 în favoarea echipei liderului de la Kremlin. Nu este clar însă câte goluri a dat Putin întrucât în timp ce Associated Press şi Reuters au transmis că este vorba despre opt goluri, Kremlinul spune că a înscris zece goluri. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu