MOMENT AMUZANT la gala Globurilor de Aur. Ce l-a făcut pe DiCaprio să zâmbească (VIDEO)

Unul dintre cele mai comentate momente de la gala Globurilor de Aur i-a avut în centrul atenției pe Lady Gaga și Leonardo DiCaprio, scrie UPI.com, potrivit Agerpres.

Artista pop s-a deplasat spre scena galei pentru a primi premiul la categoria Cea mai bună actriță într-un serial de televiziune pentru rolul contesei din "American Horror Story: Hotel" și l-a atins din spate pe actorul principal din pelicula "Revenant", stârnind zâmbetele acestuia și ale celor din jur.

DiCaprio a zâmbit, fiind surprins că Lady Gaga nu are loc să treacă prin spatele său. Cei care au imortalizat momentul au realizat o imagine în mișcare, în care se succed continuu cadrele respective, DiCaprio declarând ulterior pentru Entertainment Tonight: "Oh, Doamne, este în tendință acest lucru acum? 'Chiar nu știam ce trece pe lângă mine".

Leonardo DiCaprio a obținut Globul de Aur pentru Cel mai bun actor într-un film dramatic, în rolul Hugh Glass din "Revenant", în regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu.

Regizorul mexican a obținut premiul la categoria Cel mai bun regizor pentru "The Revenant", pelicula fiind desemnată Cel mai bun film al galei. Astfel, cu trei premii, 'The Revenant' poate fi considerat marele câștigător al celei de-a 73-a ediții a galei Globurilor de Aur.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu