"Moldtelecom" va fi reorganizat

Embed:

Operatorul de telefonie fixă, "Moldtelecom", va fi reorganizat în cel mai scurt timp. Planul de restructurare va fi elaborat de Ministerul Economiei împreună cu un consultant internaţional. Anunţul a fost făcut, astăzi, de vicepremierul, ministrul Economiei şi Comerţului, Valeriu Lazăr, în cadrul şedinţei Consiliului de administrare al Companiei "Moldtelecom".

Valeriu Lazăr a mai cerut conducerii "Moldtelecom" să explice oportunitatea investiţiilor într-o serie de servicii, care au fost lansate la indicaţia fostei conduceri a republicii. Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Economiei, Lazăr susţine că o parte din investiţiile de ultimă oră ale companiei nu sunt justificate pentru că, în rezultat, numărul utilizatorilor nu s-a majorat.

De asemenea, ministrul Economiei insistă pe o rebalansare graduală a tarifelor la telefonia fixă, astfel încât acestea să nu afecteze populaţia.

Anterior, intenţia operatorului de telefonie fixă, de a rebalansa tarifele la convorbiri, a fost calificată de către premierul Vlad Filat drept scumpire a acestora.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu