Moldtelecom, acuzat. 28 de foste angajate ale companiei susţin că au fost înşelate

Embed:

Acuzaţii la adresa companiei de stat Moldtelecom. 28 de foşti angajaţi acuză operatorul de telecomunicaţii că i-a înşelat atunci când i-a transferat la altă companie. Oamenii spun că nu şi-au primit la timp salariile şi bonusurile prevăzute în acordul de transfer.

Neînţelegerile au început după ce Moldtelecom a renunţat la femeile de serviciu. Ele au fost transferate la o firmă de salubritate, în baza unui acord. Acum foştii angajaţii ai Moldtelecom spun că au fost, de fapt, preluaţi de o altă companie decât cea indicată în acordul de transfer.

Preşedintele Moldtelecom are angajamente doar faţă de Terraimobil, dar oamenii activează cu totul la o alta firmă, care nu are nicio atribuţie cu Moldtelecom, a declarat preşedintele Asociaţiei Obşteşti "Moldova Mea", Fiodor Ghelici.

Acum oamenii sunt nemulţumiţi că nu îşi primesc salariile la timp.

Solicităm să ni se achite salariul la timp, să ni se acorde avans la salariu ca la Moldtelecom, vrem să primim toate adausurile salariale pe care le primesc angajaţii Moldtelecom, a menţionat fostul angajat al Moldtelecom Tamaghevskaia Zinaida..

De cealaltă parte, compania de salubritate respinge acuzaţiile şi afirmă că nu ar fi vorba despre două companii diferite, ci de redenumirea companiei.

Toate angajamentele pe care noi ni le-am asumat împreună cu Moltelecom, sunt absolut sută la sută realizate. Bunăoară, numai luna aceasta în calitate de premii angajaţilor noştri care fac serviciul în cadrul Moldtelecom, au fost transferaţi 89 mii lei, a spus directorul Terracleaning, Alexandru Platon.


Solicitaţi de Publika TV, reprezentanţii Moldtelecom spun că nu cunosc situaţia, dar vor face publică poziţia companiei printr-un comunicat de presă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu