Moldovenii verifică tot mai des fidelitatea persoanei iubite cu poligraful. "Dacă refuză să meargă - o închid în beci"

Embed:

Moldovenii au început tot mai des să verifice fidelitatea persoanei iubite într-un mod mai puţin obişnuit. Ei vor să afle dacă au fost înşelaţi de partenerul de viaţă prin testarea cu poligraful. Reprezentanţii firmelor care prestează astfel de servicii spun că 70% dintre solicitări vizează testarea fidelității.

Testarea durează aproximativ patru ore, timp în care specialistul discută cu persoana care va fi supusă testului, îi explică drepturile şi îi cere să semneze o declaraţie pe propria răspundere. Urmează şapte întrebări.

"Cel mai des la noi sunt efectuate testele de fidelitate. Lunar sunt 70% din 20 de solicitări, cam 80% sunt soţii cei are vor să îşi verifice soţiile şi 20% sunt soţiile mai îndrăzneţe", a declarat specialistul poligrafolog, Sergiu Baraga.

În timpul testului, sunt verificaţi parametrii fiziologici ai organismului.

Cei mai mulţi dintre moldoveni spun că au încredere în jumătatea lor:

"Nu are niciun rost, avem copii mari, nepoţi în 40 de ani putea să aflăm în 40 de ani".

"Poate un procent acolo, uneori, dar îmi dau seama că sunt prostii nu mi-a dat niciodată un motiv să am dubii în privinţa asta".

"Încrederea în ziua de azi nu prea e bună, sigur că aş duce-o, eu mă duc peste hotare şi lucrez şi ea este aici, cine ştie, o duci şi controlezi. -Şi dacă nu acceptă să treacă testul, ce faceţi? -Atunci o închid în beci".

Celelalte solicitări de testare la poligraf vin din partea patronilor, care vor să-şi verifice angajaţii, sau a celor care angajează bone. Serviciul costă între 50 şi 250 de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu