Moldovenii sunt revoltaţi de majorarea tarifelor la energia electrică

Embed:

Scumpirea curentului îi va ustura la buzunare pe oamenii de rând. Asta spun mai mulţi moldoveni revoltaţi de majorarea tarifelor la energia electrică. Aceştia susţin vor face faţă cu greu scumpirilor. Oamenii spun că au aşteptat schimbări în bine de la noua guvernare, însă constată că situaţia e din ce în ce mai grea pe zi ce trece.

Locuitorii din nordul ţării sunt nemulţumiţi că vor achita cu 32 de bani mai mult pentru fiecare kilowatt oră, adică doi lei şi 23 de bani.

"Noi cu banii aceştia, la ţară, cu trei lei în cruce, mai avem de achitat lumina?! Noi nu suntem de acord. Dezastru, chiar e dezastru ceea ce fac."

"Totul este scump, pensia nu este tare mare, dar de scumpit, scumpesc şi gazul, şi lumina. Nu-i dreptate, nu-i dreptate absolut."

Oamenii acuza noua guvernare de indiferenţă.

"După cum salariile sunt mici, scumpirea aceasta nu-i chiar binevenită acum. Acuş iarna mai multă lumină se iroseşte decât vara şi nu-i binevenită. Parcă am tras nădejde că va fi ceva mai bine, dar văd că este mai rău."

"Când a fost precedenta putere a mai scăzut, mai ales la noi. Trebuia un pic să se gândească conducerea. Numai au reuşit un pic şi au intrat la putere şi din start au scumpit."

Unii oameni sunt de părere că cetăţenii trebuie să se împotrivească acestor scumpiri.

"Noi trebuie să nu dăm nimic. Nimic nu trebuie să dăm."

Recent, s-au majorat tarifele la energia electrică şi pentru locuitorii din sudul şi centrul ţării. Oamenii din aceste regiuni sunt obligaţi să scoată din buzunare cu 10 bani mai mult pentru un kilowat oră, adică un leu şi 89 de bani.

CITEȘTE ȘI: ENERGIA ELECTRICĂ S-A SCUMPIT. De astăzi, moldovenii vor plăti mai mult pentru curent

"Da am auzit că s-a scumpit lumina da. E dureros, tare dureros. Fiecare ţăran doreşte măcar ceva mai ieftin ceva să fie. Te duci la piaţă e tot scump şi am dori să fie mai ieftin. Dacă se va mai scumpi şi gazul şi celelalte, nu ştiu".

"Ne afectează mult, pe toţi. Plătim mia, ne ajunge şi peste mie, maşină automat, frigider, copiii.Toţi suntem nemulţumiţi, totul se scumpeşte, dar salariul este mic, mizerabil, nu ca în Europa".

Lasă un comentariu