Moldovenii stabiliţi în diasporă, dezamăgiți de Maia Sandu: Este ostilă faţă de unionişti

Embed:

Continuă dezamăgirile moldovenilor stabiliţi în diasporă faţă de Maia Sandu. Asta după ce duminica trecută, la o întâlnire electorală organizată în capitala Italiei, liderul PAS a refuzat să răspundă la mai multe întrebări, în special la cele incomode. Noi imagini video în acest sens au fost postate pe Facebook de o moldoveancă. Aceasta a scris că vizita Maiei Sandu la Roma a fost ca o adunare de colhoz.

Mai mulţi moldoveni stabiliţi în străinătate au acuzat-o pe Maia Sandu de faptul că este ostilă faţă de unionişti. Asta deşi unii conaţionali din Italia pledează pentru unirea Republicii Moldova cu România şi i-au reproşat că a pus ochiul pe circumscripţia din Europa.

Conaționalii noştri au întrebat-o pe Maia Sandu şi despre modul în care candidaţii blocului PAS-PPDA au trecut aşa-numitul filtru de integritate. Mai exact, cum a ajuns pe listă Domnica Manole, magistrat dat afară din sistemul judecătoresc pentru ilegalităţi.

Victoria Grosu Vremeş a mai menţionat că vizita Maiei Sandu i-a lăsat un gust amar. Mai mult, femeia s-a arătat indignată de faptul că i s-a făcut observaţie pentru că i-a adresat liderului PAS trei întrebări.

Ea s-a întrebat retoric dacă o întâlnire cu alegătorii înseamnă doar culegerea laudelor şi lansarea promisiunilor, fără a fi prezentat un plan de acţiuni, ci argumente concrete pentru a risipi îndoielile electoratului?

Anterior, şi alţi reprezentanții ai diasporei şi-au exprimat nemulţumirile faţă de decizia Maiei Sandu de candida în circumscripţia cu numărul 50, reproşându-i că nu cunoaşte problemele moldovenilor din străinătate. Circumscripția Europa de Vest este una dintre cele mai râvnite. La alegerile parlamentare din 24 februarie s-au înscris în cursă 13 candidați.


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu