Moldovenii se vor bate cu românii într-un amical. Ce spun cei doi antrenori de la Naţionale

Embed:

Selecţionata Moldovei va întâlni sâmbătă România în primul meci amical din 2015. Anterior echipa noastră s-a duelat de patru ori cu ţara vecină, fiind învinsă de trei ori, iar o dată cele două naţionale s-au despărţit la egalitate. â

Selecţionerul Alexandru Curteian nu va putea miza în acest meci pe mai mulţi jucători de bază, printre care Artur Ioniţă sau Alexandru Epureanu.

"Dacă aş spune că nu contează rezultatele, aş minţi. Normal că orice rezultat bun este foarte important. Cea mai mare problemă este că noi din păcate nu putem strânge componenţa de bază", a comentat Curteian.
 
Anghel Iordănescu a convocat la naţională jucători doar din Campionatul României. Anterior, selecţionata de peste Prut a remizat în cantonamentul din Turcia cu Bulgaria şi a obţinut o victorie la limită cu 1-0 în faţa echipei FC Sioni, care ocupă locul 14 în prima ligă din Georgia.

"Din punctul meu de vedere aştept ca echipa să cofirme, indiferent care va fi 11-le de start, aş vrea ca jucătorii să-mi dovedească că încrederea mea poate fi răsplătită printr-un joc bun de către cei convocaţi", a spus selecţionerul român. 

Partida amicală dintre Moldova şi România se va disputa de Ziua Îndrăgostiţilor, începând cu ora 17:00.

Ultimul test pentru "tricolori" înainte de meciul cu Suedia, din preliminariile Campionatului European va fi amicalul cu selecţionata Kazahstanului, care se va disputa pe 18 februarie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu