Moldovenii se întreabă pe Facebook: De ce Năstase a ajuns la FBI şi s-a fotografiat doar cu peretele?

Embed:

Ministrul de Interne, Andrei Năstase se laudă că s-a întâlnit, în Statele Unite, cu înalţi funcţionari ai Serviciului Federal de Investigaţii şi că a pus pe agenda FBI mai multe dosare.

La postarea pe care a făcut-o ieri, Năstase a ataşat însă o poză în care apare singur la un perete al instituţiei americane. Ministrul de Intern nu are nicio poză alături de vreun oficial FBI. 

În legătură cu aceasta, bloggerul Veaceslav Balacci a scris pe contul său de Facebook faptul că deţine informaţii sigure că cei de la FBI nu au fost deloc încântați să se întâlnească cu partenerul lui Dodon, dar pentru a respecta protocolul, la insistențele Crucifixului au acceptat să delege la întâlnirea cu ministrul moldovean un ofițer de nivelul portarului.

Cât despre scrisorile lui Năstase, Balacci scrie că acestea ca și cum au fost aruncate în cutia de petiții a FBI, în care ajung zilnic mii de mesaje de acest fel. "Știu americanii ce știu despre partenerii lui Dodon de la Chișinău." spune bloggerul.

Poza postată de Năstase la sediul FBI a provocat amuzamentul internauţilor. Un utilizator Facebook a încărcat într-un grup aceeaşi poză, doar că în loc de logotipul Serviciului Federal de Investigaţii se poate citi "Mai încearcă", mesaj care apare, de obicei, pe capacele sticlelor de bere.

Un al internaut a făcut un sondaj pe Facebook: De ce #Nastase s-a fotografiat doar cu peretele? şi a propus mai multe variante de răspuns. 

PUBLIKA.MD aminteşte că în 2017, în cadrul unei vizite de lucru la Academia FBI, fostul ministru de Interne, Alexandru Jizdan, s-a întâlnit cu directorul adjunct asociat, David L. Bowdich. 

Lasă un comentariu