Moldovenii se declară FERICIŢI! Află ce le aduce satisfacţie concetăţenilor noştri

Embed:

Moldovenii susţin că sunt oameni fericiţi. De Ziua Mondială a Fericirii, atunci când toată lumea zâmbeşte şi îşi spune lucruri frumoase, concetăţenii noştri declară că sunt fericiţi atunci când sunt înconjuraţi de cei dragi.

Vedeţi mai jos ce spun cetăţenii moldoveni despre fericire:

"Fericirea pentru mine e un scop în viaţă, ca să trăiesc mai frumos şi credc ca toţi oamenii îşi doresc să fie fericiţi în viaţă. Pe mine tot mă face fericit, lumina vieţii, dragostea faţă de părinţi, să îi vad fericiţi in fiecare dimineaţă".

"Fericirea e atunci când eşti iubit, eşti preţuit şi când dărui dragostea la altcineva. Dragostea este cea mai mare fericire de pe tot globul pământesc".

"Dragostea de persoana iubită, aproapele, rudele, părinţii, prietenii, asta mă face fericit".

"Pentru mine dacă am succes în viaţă, toate scopurile care mi le propun se îndeplinesc, asta mă face fericită. Sau dragostea de familie, când totul e bine şi te simţi... asta te face fericită".

"În primul rând să ai familie sănătoasă, să ai un serviciu bun, şi în rest eşti fericit".

"Fericire că sunt copii sănătoşi, nepoţii. Situaţia din ţară, îmi pare că merge în spre bine, în sfârşit după atâţia ani îmi pare că ceva se mişcă".

"Fericirea pentru mine este ca să mă joc cu fratele meu întodeauna şi să mă împart cu el. Să mă duc la bunici".

"Pentru mine fericirea este un lucru magnific. Pe mine mă face fericit familia, prietenii şi poate profesorii".

Anul acesta, Ziua Fericirii este marcată a doua oară în lume. Ea a fost instituită de Organizaţia Naţiunilor Unite, pentru a încuraja guvernele să atragă o atenţie mai mare la bunăstarea oamenilor.

 

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu