Moldovenii predau arta de a învinge. Zeci de instructori de karate din Polonia, la seminarul organizat de Panasiuc

Embed:

Talentul unor moldoveni este căutat de străinii dornici de a prelua tradiţiile şi practicile dezvoltate de maeştrii din ţara noastră.

Zeci de instructori de karate din Polonia şi-au dat recent întâlnire în oraşul polonez Bydgoszcz, unde au primit recomandări şi au dezvoltat abilităţi de aplicare practică a procedeelor din stilul de karate Goju-Ryu, sub îndrumarea maestrului moldovean Victor Panasiuc, deţinător al 7 Dan.

25 de instructori şi discipolii lor, în total, mai mult de 60 de oameni din toată Polonia, au venit la seminarul organizat de maestrul Victor Panasiuc.

În decursul celor 14 ore de antrenamente intense, polonezii au exersat aplicaţii practice ale unor mişcări şi procedee clasice din karate.

Patru instructori din Polonia au profitat de vizita lui Victor Panasiuc şi au susţinut examene pentru obţinerea gradului doi Dan.

Iar pentru a-şi perfecţiona abilităţile, mai mulţi karateka din Polonia vor veni la Chişinău, în martie, la seminarul pentru instructori organizat de Victor Panasiuc.

Maestrul Victor Panasiuc este cunoscut drept un adept al metodelor tradiţionale de practică a stilului Goju-Ryu. Acesta practică arte marţiale de aproximativ 30 de ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu