Moldovenii îl întreabă pe Năstase de ce nu își aduce familia acasă (FOTO)

După ce presa afiliată PPDA a făcut o știre despre faptul că Andrei Năstase s-a întâlnit în aeroport cu soțoia și fiica sa, internauții au venit cu un șir de întrebări către Năstase. Oamenii se întreabă de ce politicianul nu-și aduce familia în Republica Moldova, așa cum spunea în campania electorală. 

 

"-Parcă regimul o căzut. De ce nu aduceți familia în țară? Să beneficieze și ei de toate reformele și oportunitățile de dezvoltare pe care le creați voi AcuM.

- El cei prost să-i aducă în Moldova, domnul e la "zarabotca" face niște gologani și se duce acasă în Germania, dealtfel cum o vor face și cei declarați "Mari Stataliști" 

- Peste ani, Năstase va spune exact ca și Filat. Am conclucrat cu ”diavolu” pentru binele țării și al apropierii de UE, ca de opus nu se opune la nimic...

- Apoi, dacă tot zici că ai intenții bune și vrei să construiești ceva aici, în țară, aduci și exemplul propriu, nu-ți ții familia peste hotare.
Or, pe de o parte le zici oamenilor să ramâna aici, iar pe de altă parte îți ții familia departe de mocirla asta. Nu vi se pare nimic ciudat aici?

- Dacă nu mă greșesc odată zicea că vrea familia în Moldova...gata deam?

- Dacă trăiești unde vrei, nu-ți bagi nasul în Moldova, dându-te mare salvator și afirmând că vrei să aduci oamenii plecați înapoi. Pentru că vorbele, fără fapte, îs în vânt.

- Da cum so aduca în țară? Glumești. În Germania se trăiește mai bine și salariile în euro, nu ca în Moldova. Eu una nu înteleg, cum lumea a votat așa tâmpit, el sare de la un post la altul și brutaliziază pe toți, iar femeia îi în Germania cucoană, ducă-se și el acolo.

- Din pacate e treaba noastra... Dacă ar fi familia lui aici poate am mai spera că se va starui pentru această țară, dar așa e clar că o să se staruie să-și umple cțt mai mult buzunarele și să plece la familia sa.

-Familia în Germania și Năstase la zarabotcă în Moldova.

- Uite sarmanul e atât de ocupat cu salvarea țării ca nici familia nu are timp sa isi vada, povesti de doi bani.

- Să fi tu să te duci peste hotare să lucrezi cum lucrează toți bărbații la înaltimi nu să stai pe scaune moi și familia ta peste hotare ca la odihnă și înca te mai fatografiezi să te vadă o țară întreaga. Rusine să vă fie mai uitati-vă la lume cum mai traesc ca înainte de alegeri umblați peste hotare prin toată Moldova numai ca să vă votăm mincinoși ce sunteți

-Ce nu revin fetele în țărisoara noastra draga?

- Piar ieften înainte de alegeri! Putea fi fericit cu familia lui fară atâta publicitate ieftena, cu atât mai mult că nu-i stă bine unui patriot sa arate ca are familia peste hotare.

De ce nu aduceți fetele aici în țară? Pentru cine jeluielile acestea? Regimul a căzut, veniți acasă cu familia... s-au vă este jenă la ce hotărâri expuneți RM de câteva luni?

- De ce nu îți aduci odraselele acasă? Parcă ai eliberat țara? Sau ei nu sunt pentru traiul din Moldova??"

Amintim că, soția și cei trei copii ai lui Andrei Năstase locuiesc în Germania de mai mulți ani. În declarația de avere pentru anul 2018, Năstase a indicat că trăiește din indeminzațiile copiilor și salariul soției.

 

Lasă un comentariu