Moldovenii din diasporă, INDIGNAŢI că ACUM și PSRM au făcut coaliție și au aruncat țara în haos

Moldovenii din diasporă sunt indignați față de modul în care deputații PAS, PPDA și PSRM au făcut coaliție și au aruncat țara în haos.

"Electoratul acum-ist, care strigă 'Bravo, Dodon', este cel mai frumos circ pe care îl puteți vedea vreodată. Oamenii nu înțeleg că întoarcerea spre URSS înseamnă cădere în anii '47-49, ruperea de UE, îndepărtarea de Unire.... Lucruri inacceptabile în sec.XXI. Maia a dat, totuși, mâna cu Dodon. Dar presa verde nu prea trâmbițează acest detaliu, ca odinioară", a menţionat Alexandru Cazacu Dor, moldovean stabilit peste hotare,  într-o postare pe facebook.

"Aceştia care 'sărbătoriţi' azi dezoligarhizarea Republicii Moldova şi nu mai ştiţi cum să vă manifestaţi fericirea, vă invit să fiţi linştiţi şi să păstraţi calmul pentru că i-aţi înmânat trofeul lui "Tândală". Ca bonus la toată scârba şi nechibzuinţa societăţii avem şi un trădator în fruntea statului. Circ", a menţionat Mihail Zaharescu, moldovean stabilit peste hotare, într-o postare pe Facebook.

Vladimir Melnic a scris pe pagina sa de facebook că Roșca ne-a trădat, dar Maia l-a întrecut. Acum urmează federalizarea și distrugerea Moldovei. Acesta a mai adăugat că partidele PAS și PPDA ne-au vândut țara Rusiei.

Moldoveanca Valentina Geamana, stabilită în Germania, a menționat că nu-i vine să creadă în ce hău e aruncată țara, mai ales că e ultimul lucru de care avem nevoie.

"Așchiile vor sări de pe cei ce duc povara, nu de pe cei ce încearcă cu orice preț să guverneze", a mai adăugat conaționala noastră. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu