Moldovenii care se află în China povestesc ÎN DIRECT la PRIME ce se întâmplă în ţara afectată de CORONAVIRUS (VIDEO)

Doi moldoveni, stabiliţi cu traiul în China, au povestit în direct la "Vorbeşte Moldova" de la PRIME ce se întâmplă în ţara afectată de coronavirus şi cât este de periculos. 

David Lutsk este un vlogger, care locuiesşte în Beijing. Acesta susţine că în oraş atmosfera este destul de calmă, iar panica predomină doar în Wuhan. 

"Oraşul este pustiu, deoarece mulţi au plecat în vacanţă, în alte oraşe sau ţări. Te plimbi pe stradă, oameni nu sunt, puţine şanse de a te infecta, dar oricum oamenii care ies în stradă poartă măşti, 90 la sută din populaţie poartă măşti", a povestit David.  

Totuşi, David Lutsk spune că atunci când intri într-un magazin sau oricare instituţie publică, îţi este măsurată temperatura. La intrare în mai multe oraşe stau filtre şi de asemenea este verificată starea de sănătate a oamenilor, care ciruclă. 

Al doilea interviu a fost acordat în direct la "Vorbeşte Moldova" de la PRIME de Elena, o moldoveancă, care se află în oraşul Chengdu. Localitatea se află la doar 1300 km de Wuhan. Cum este viaţa în Chengdu şi cum se discurcă moldovenii noştri, stabiliţi în acest oraş, aflaţi la "Vorbeşte Moldova." 

 

loading...

Lasă un comentariu