Moldovenii au organizat, în premieră, festivalul "La Vatra Neamului" la Londra

Embed:

Mici, sarmale, vin moldovenesc, cântece şi voie bună. Aceasta a fost reţeta festivalului "La Vatra Neamului", organizat, în premieră, la Londra, de moldovenii stabiliţi în Marea Britanie.

Studenţii moldoveni, care îşi fac studiile în Marea Britanie, s-au arătat încântaţi de posibilitatea de a-şi revedea conaţionalii.

"Îmi place foarte mult, e vesel şi mă bucur foarte mult că asociaţia Vatra a reuşit să organizeze un astfel de festival, e o mică părticică din ţara noastră aici pe insula asta", a menţionat un tânăr. "E bine să se organizeze astfel de evenimente ca noi, moldovenii, să putem să socializăm, să mai vedem cine şi ce face", a adăugat altul.

La festival nu a lipsit nici muzica bună. Recitaluri au susţinut formaţia Călătorul, Lidia Scarlat, fraţii Ovidiu şi Sorin Negrea. Surpriza serii a fost oferită de interpreta Geta Burlacu, care a venit tocmai de la Chişinău.

Festivalul "La Vatra Neamului" a fost organizat de asociaţia Vatra, în colaborare cu Ambasada Republicii Moldova la Londra.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu