Moldovenii au decis cine sunt cei mai buni oameni de afaceri. Vezi cum au fost împărţite voturile pentru "Zece pentru Moldova"

Câştigătorii trofeelor "Zece pentru Moldova" au fost premiaţi aseară de Publika TV, în cadrul unui eveniment organizat în premieră în Republica Moldova. 

La categoria oameni de afaceri, cel mai de succes a fost ales Oleg Voronin, care, potrivit sondajui IMAS, a acumulat 5,8% din voturile cetăţenilor.

În continuare vă prezentăm rezultatele integrale ale sondajului, la categoria oameni de afaceri: 

1. Oleg Voronin - 5,8%

2. Iurie Borş - 5,6%

3. Anatol Stati - 4,5%

4. Gabriel Stati- 4,3%

5. Ilan Şor - 4,0%

6. Ion Sturza- 2,5%

7. Nicolae Ciornîi- 2,5%

8. Valeriu Pleşca - 2,1%

9. Vasile Chirtoacă - 1,9%

10. Natalia Vrabie - 1,8% 

Menţionăm că în lista persoanelor nominalizate, prin votul cetăţenilor, au ajuns şi prim-ministrul în exerciţiu Vlad Filat, dar şi deputatul democrat Vlad Plahotniuc. Având în vedere faptul că aceştia sunt politicieni activi şi deţin funcţii publice, iar legea interzice exercitarea activităţii antreprenoriale pentru politicieni, prin decizia Publika TV, Vlad Filat şi Vlad Plahotniuc au fost descalificaţi din această categorie. 

Menţionăm că sondajul "Zece pentru Moldova" a fost realizat de IMAS, în perioada 3-27 martie 2013, în 75 de localităţi, pe un eşantion de 1100 de persoane, cu vârsta de 18 ani şi mai mult.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu