Moldovenii au dat buzna la sălile de sport: După masa de Paşte, vor să dea jos kilogramele acumulate

Embed:

Piftia, sarmalele şi cozonacul au reuşit să-şi lase amprenta pe corpul celor care le-au savurat. Aşa că după o masă copioasă de Paşti, zeci de moldoveni s-au grăbit spre sălile de sport pentru a da jos kilogramele acumulate. Există, însă, şi petrecăreţi care nu-şi întrerup antrenamentele nici chiar în perioada sărbătorilor pascale.

Benzile de alergat şi bicicleta au fost cele mai solicitate aparate de sport. Iată ce au spus oamenii care au venit, astăzi, la sală:

"Aseară am sărbătorit, iar astăzi trebuie să dăm jos kilogramele acumulate. Am gustat din toate bucatele: frigărui, peşte, salate, plăcinte, vin de casă - totul!"

"Am venit pentru a mă debarasa de caloriile în plus pe care le-am acumulat în zilele de sărbători. Am făcut abuz de mâncare în aceste zile."

"Dacă oamenii duc un mod de viaţă sănătos şi se alimentează raţional, atunci Paştele nu-i împiedică să fie activi. Trebuie să mâncăm raţional, să consumăm carne, fructe şi legume".

Antrenorii de la sălile de sport spun că numărul clienţilor creşte, în special după sărbători, dar şi în timpul acestora.

"În zilele de sărbători, oamenii au tendinţa de a consuma o cantitate exagerată de mâncare, ceea ce nu este bine. Trebuie menţinut regimul normal de alimentare. După sărbătorile de Paşte este important efortul fizic dozat şi alergatul într-un tempou moderat", a menţionat Victor Gaidarji, antrenor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu