Moldovencele au primit lecţie de modă de la stilista vedetelor din Rusia, Iulia Juravliova

Embed:

Femeile din Moldova au avut ocazia să participe la o lecţie de modă de la stilista mai multor vedete din Rusia. Iulia Juravliova, care are grijă ca Evelina Hromcenco, Ksenia Sobchak şi Ivan Dorn să arate impecabil, a organizat un seminar la Chişinău. 

Stilista din Rusia spune că în acest sezon ne amintim de moda anilor trecuţi.

"Prima tendinţă din acest sezon este cea din anii ’80-’90. Sunt jachete oversize, este şi stilul minimalist al anilor ’90, dar fără colanţi roz, este minimalismui lui Tom Ford pentru Gucci", a spus stilistul Iulia Juravliova.

Master-classul Iuliei Juravliova a atras mai multe persoane interesate de ultimele tendinţe din lumea modei.

Potrivit organizatorilor, acest seminar a fost primul dintr-un ciclu de evenimente menite să schimbe viziunea asupra modei din Moldova.

"Scopul pe care l-am urmărit atunci când am decis să organizăm acest eveniment a fost de a face din acest loc o platformă fashion. O dată în lună aici vor fi invitaţi specialişti din industria fashion şi psihologia feminină", a spus organizatoarea evenimentului Natalia Mitereva. 

Participarea la eveniment a costat 1.200 de lei. Cei care au vrut să beneficieze şi de o consultaţie personală din partea stilistului au achitat 100 de euro.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu