Moldoveanul Sergiu Morari se va duela cu belarusul Vadim Vaskov la Gala KOK

Luptătorul moldovean de K-1 Sergiu Morari se va bate cu belarusul Vadim Vaskov la Gala KOK ce este programată pentru 1 aprilie la Chişinău. Cei doi se vor întâlni într-un superfight în categoria de până la 77 de kilograme.

Până acum Vaskov nu a suferit nicio înfrângere pe ringul profesionist, reuşind să câştige toate cele 6 partide disputate.

"E o luptă importantă. Va fi o luptă ca şi toate luptele. Trebuie de ieşit şi de câştigat. Am auzit că e un luptător bun, dar trebuie de câştigat", a spus Morari.

"Luptătorii belaruşi întotdeauna au fost buni. Apropo el a fost campion mondial la muay thai în 2014. Este mai tânăr. Are experienţă. Noi ne pregătim şi nu avem încotro", a precizat Ştefan Cîrlig, antrenor.

"Şi Reniţă, şi Serghei Morari în toamnă vor apăra titlurilor, vor apăra centurile. Este o responsabilitate destul de mare şi este important cum vor începe anul acesta", a menţionat Dorian Damir, preşedintele Asociaţia FEA.

În cadrul serii sunt programate 16 dueluri. Gala KOK va avea loc la Sala Polivalentă din capitală şi va fi organizată de Asociaţia FEA.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu