Moldoveanul Mihai Cociu s-a clasat pe locul 26 în etapa a 13-a a Mondialului de Motocross

Embed:

Motociclistul moldovean Mihai Cociu continuă să evolueze slab la Campionatul Mondial de Motocross. Cociu a terminat etapa a 13-a din Marea Britanie pe locul 26 în clasa MX2. În clasa de bază, MX1, italianul Antonio Cairoli a obţinut o nouă victorie şi a devenit lider detaşat în clasamentul general cu două etape înainte de final.

Moldoveanul Mihai Cociu a terminat pe locul 26 etapa a 13-a a Campionatului Mondial la Motocross care a avut loc în oraşul englez Winchester. Cociu a încheiat cursa în clasa MX2 la o distanţă de 5 ture faţă de câştigătorul etapei, germanul Ken Roczen.

Cursa în clasa de bază, MX1, s-a remarcat printr-o serie de accidente. Unul din ele a avut loc chiar înainte de final. Aflaţi printre lideri, britanicii Tom Church şi Alfie Smith au aterizat greşit şi s-au clasat pe ultimele două locuri în clasament.

Câştigător la MX1 a devenit italianul Antonio Cairoli, care a încheiat cursa în 41 minute şi 3 secunde. După această victorie Cairoli este lider detaşat în clasament cu 554 de puncte cu două etape înainte de final.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu