Moldoveanul de 43 de ani, BĂTUT MĂR în faţa unui pub din Israel, a murit

Moldoveanul de 43 de ani, ajuns în stare critică la un spital din orașul israelian Petah Tikva, a murit. 

Conaționalul nostru a fost găsit bătut măr în fața unui pub.

Medicii spun că după ce a fost adus la spital, bărbatul şi-a revenit. Însă la scurt timp, starea lui de sănătate s-a agravat, iar peste trei zile acesta a murit. 

Poliţia a stabilit că vinovat de moartea moldoveanului se face un cetăţean al Ucrainei, în vârstă de 21 de ani, care a fost identificat datorită camerelor de supraveghere.

Potrivit martorilor, cei doi s-ar fi certat la intrarea într-un pub. În timpul conflictului, moldoveanul l-ar fi numit "hahol" pe adversar, lucru care l-a înfuriat. Agresorul l-a lovit cu pumnii în cap. Victima şi-a pierdut conştiinţa şi a căzut, iar suspectul a fugit de la faţa locului. 

S-a stabilit că ucraineanul se afla în Israel din luna februarie al acestui an şi, potrivit poliţiei, spune că este refugiat. Acesta îşi câştiga existenţa muncind în construcţii. 

În timpul interogatoriului, acesta a recunoscut că l-a lovit pe moldovean cu pumnii în cap pentru că cel din urmă l-ar fi numit "hahol". 

Bărbatul a fost pus în arest preventiv pe toată durata anchetei. În scurt timp, acestuia va fi acuzat de omor nepremeditat.

CITEŞTE ŞI: Un moldovean, BĂTUT MĂR în faţa unui club din Petah Tikva. Este în stare gravă la spital
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu