Moldoveanul Cătălin Carp a semnat cu CFR Cluj pe o perioadă de trei ani

Embed:

Internaţionalul Cătălin Carp va juca la multipla campioană a României, CFR Cluj. Mijlocaşul s-a transferat liber de contract de la Dinamo Kiev. Moldoveanul a ajuns la echipa din Ardeal odată cu alţi doi jucători, care au fost transferaţi de la Manchester United şi Hellas Verona.

Cătălin Carp a semnat cu CFR Cluj pe o perioadă de trei ani. Fotbalistul a ajuns liber de contract la echipa din România. În afară de salariu, Carp va avea şi o serie de facilităţi care au fost stabilite prin contract.

"Va avea apartamentul asigurat, călătorii cu avionul până la Chişinău şi înapoi pentru toată familia. Şi o maşină de serviciu, un Chevrolet. Cei de la CFR îşi propun să revină pe arena europeană. Au mulţi jucători tineri şi un antrenor tânăr, Vasile Mereuţă, care îi va oferi multe lui Cătălin Carp", a declarat impresarul FIFA, Arcadie Zaporojanu.

Carp va purta numărul 93 pe tricou, cifră care reprezintă anul de naştere al fotbalistului. Acesta a ajuns la CFR odată cu italianul Davide Petrucci, transferat de la Manchester United, şi georgianul Giorgi Chanturia, împrumutat de Hellas Verona, formaţie la care joacă moldoveanul Artur Ioniţă.

Cătălin Carp, în vârstă de 20 de ani, a trecut pe la şcoala de fotbal a lui Şahtar Doneţk, după care s-a transferat la Dinamo Kiev, unde a jucat la echipa a doua a clubului. În această vară, Carp s-a aflat în probe la formaţia spaniolă Getafe, dar nu a mai ajuns să semneze cu gruparea din La Liga.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu