Interviu EXCLUSIV cu moldoveanca Xenia Deli, imaginea mai multor branduri internaţionale, printre care şi Victoria's Secret

Embed:

Moldoveanca noastră Xenia Deli a reuşit să cucerească America. A plecat în SUA prin intermediul companiei Work and Travel şi a ajuns în lumina reflectoarelor. Astăzi, Xenia este imaginea mai multor branduri internaţionale, printre care şi Victoria's Secret. Are onorarii de superstar şi mulţi admiratori. Într-un cuvânt, trăieşte din plin visul american. Xenia Deli ne-a oferit un interviu în exclusivitate.

Când a ajuns în SUA, moldoveanca a fost observată de un fotograf profesionist, în timp ce lucra chelneriţă. Această întâmplare i-a deschis calea spre succes.

"America mi-a devenit a doua casă. Iubesc această ţară, oamenii sunt binevoitori. În Moldova o să mă întorc doar pentru a-i revedea pe cei dragi. Pe an ce trece, conştientizez tot mai mult că, fără America, nu pot", a spus Xenia.

"Cea mai mare realizare profesională este, totuşi, Victoria's Secret, deoarece orice model îşi doreşte să fie faţa acestui brand şi cred că este cel mai frumos lucru ce mi se putea întâmpla", a precizat moldoveanca.

Xenia este singurul copil la părinţi. Iniţial, familia a fost împotrivă ca ea să rămână în America, iar acum sunt mândri de Xenia.

"Iniţial, familia mea îşi făcea griji pentru mine, deoarece eram într-o ţară străină. Pentru ei a fost un şoc vestea că eu rămân. Totuşi, am făcut alegerea şi o consider una bună", a menţionat Xenia Deli.

Cel mai bun prieten al ei rămâne bunica.

"Cu bunica vorbesc în fiecare zi pe skype. Este cel mai bun prieten şi e totul pentru mine", a afirmat domnişoara.

Mai nou, Xenia este tot mai tentată să-şi încerce norocul în actorie.

"Vreau să încep şi o carieră de actriţă la Hollywood. Vreau să îmi întemeiez şi o familie", a punctat aceasta.

Xenia spune că este o gospodină desăvârşită, chiar dacă în America nu are timp pentru gătit.

"Am sânge de găgăuz în mine şi m-au învăţat să gătesc. Când locuiam la Chişinău, găteam o zeamă delicioasă. Data viitoare o să vă gătesc neapărat", a spus aceasta.

Chiar dacă a trecut ceva timp de când a ajuns vedetă, Xenia nu are fiţe.

"Uneori este capricioasă, pentru că este fată şi toate fetele sunt un pic capricioase. Dar boala stelară nu o are", a spus verişoara Xeniei.

Xenia Deli a apărut pe coperta Sport Illustrated şi este prima moldoveanca de la Victoria's Secret.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu