Moldoveancă, la un pas să fie VIOLATĂ de un algerian cu care a făcut cunoştinţă într-un club de noapte

Clipe de coşmar pentru o moldoveancă, care a fost la un pas de a fi violată şi jefuită de un algerian. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul a făcut cunoştinţă cu două tinere (o moldoveancă şi prietena sa – cetăţeancă româncă) într-un club de noapte din Martinsicuro, provincia Teramo, regiunea Abruzzo, Italia, scrie stirilocale.md.

Bărbatul s-a oferit să conducă tinerele acasă. Ajunşi la faţa locului, algerianul a forţat concetăţeana noastră să intre în casă, încercând să o violeze. Femeia, însă a ripostat, încercând să se apere.

Iar amica sa a anunţat imediat forţele de ordine.

În momentul în care oamenii legii au ajuns la faţa locului, bărbatul a încercat să evadeze, dar a fost prins.

Mai mult, acesta le-a spus poliţiştilor că este iubitul ei şi că se va însura cu ea. Oamenii legii nu au crezut în spusele suspectului, mai ales că tânăra moldoveancă plângea şi era speriată.

Forţele de ordine au mai constat că bănuitul a furat portmoneul femeii. Moldoveanca a depus o plângere pentru furt şi agresiune sexuală.

Recent, poliţia a emis un ordin de arest preventiv pe numele algerianului, care este rezident în Grottammare, Italia. Bărbatul este acuzat de tentativă de viol și furt, având şi alte antecedente penale.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu