Moldova va întâlni Irlanda în preliminariile Campionatului Mondial

Embed:
Echipa națională de fotbal a Moldovei va avea parte de un meci infernal în penultima confruntare din preliminariile Campionatului Mondial.

"Tricolorii" vor întâlni în deplasare, la Dublin, selecţionata Irlandei pe 6 octombrie, iar partida se va disputa cu casa închisă.

49 de mii de bilete din cele 51 de mii şi 700 s-au epuizat deja. Interesul sporit pentru această confruntare este motivat prin faptul că Irlanda are şanse mari la calificare la turneul final, dar şi pentru că este ultimul meci de pe teren propriu al britanicilor în actuala campanie preliminară.

Pentru întâlnirea cu naţionala noastră au fost convocaţi 30 de fotbalişti, iar cele mai sonore nume din lotul Irlandei sunt John O'Shea (jon oşăi) şi Aiden McGeady(ăiden măcghidi) de la Sunderland.

Selecţionerul Martin O`Neill (martin onil) susţine că partida cu Moldova este una crucială pentru naţionala sa

SNC O'NEILL (TRADUS DIN ENGLEZĂ): "Meciul cu Moldova este totul pentru noi. Trebuie să câştigăm acest meci. Fără îndoială, vor fi 90 de minute pline de suspans. Am mai fost în această postură în care eram nevoiţi să ne impunem. Trebuie să facem tot posibilul pentru a învinge, deoarece miza este foarte mare. Acest meci a devenit ultra important."

După 8 etape disputate în campania preliminară selecţionata noastră se află pe ultimul loc în grupa D cu două puncte la activ.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu