Moldova va găzdui mini-turneul de calificare pentru Campionatul European Under-17

Embed:

În Moldova va avea loc mini-turneul de calificare pentru Campionatul European de fotbal. Este vorba despre preliminariile destinate selecţionatelor Under-17. Turneul va începe pe 21 septembrie, iar vicepreşedintele FMF, Radu Rebeja, spune că vom avea drept scop calificarea în runda de elită dintr-o grupă cu Suedia, Bulgaria şi Georgia.

În urma tragerii la sorţi, selecţionata de juniori a fost repartizată în Grupa a opta, cu Suedia, Bulgaria şi Georgia. Şi-au manifestat dorinţa de a găzdui turneul doar Moldova şi Bulgaria, iar în urma unei trageri la sorţi, s-a stabilit că anume ţara noastră va fi organizatoare.

Toate cele patru selecţionate vor fi cazate la centrul de pregătire a selecţionatelor de la Vadul lui Vodă. Tot acolo se vor juca o parte de meciuri, iar alte partide vor avea loc la Orhei şi Ternovka. Vicepreşedintele FMF, Radu Rebeja, a declarat că Moldova este obligată să profite de acest fapt.

"În runda de elită se califică primele două echipe. Din această cauză, vom lupta neapărat pentru primele două locuri", a subliniat acesta.

Turneul de calificare va începe pe 21 septembrie, iar calendarul meciurilor va fi stabilit mai târziu. Moldova a mai fost gazda unui asemenea turneu cu trei ani în urmă. Atunci, naţionala sub 17 ani a ratat accederea în runda de elită.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu