Moldova se va sufoca de căldură! Ce temperaturi ne aşteaptă în următoarele zile

Vremea rămâne caniculară şi mâine. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab din sud-est.

La Briceni şi Soroca, se vor înregistra 31 de grade Celsius, iar la Bălţi va fi cu un grad mai mult. La Orhei termometrele vor indica 33 de grade, în timp ce la Chişinău şi Tiraspol sunt prognozate 34 de grade. La Leova va fi şi mai cald, iar maximele termice vor ajunge până la 35 de grade Celsius. Cea mai mare arşiţă va fi la Comrat şi Cahul, unde mercurul din termometre va urca până la 36 de grade Celsius.

În următoarele zile, temperaturile vor rămâne sufocante. În Capitală, maximele termice vor ajunge, ziua, până la 38 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 21 de grade.

Pe litoral soarele va străluci din plin. La Constanţa vor fi 29 de grade, iar la Barcelona va fi cu un grad mai mult. La Varna se vor înregistra 31 de grade, iar la Odesa sunt prognozate 33 de grade. La Budva termometrele vor indica 35 de grade Celsius.

În staţiunea Antalya din Turcia se vor înregistra până la 34 de grade Celsius, iar la Nisa - 32 de grade. La Salonic şi Larnaca termometrele vor indica se vor înregistra 35 de grade, iar pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 39 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »