Moldova se va duela în această seară cu Malta, la Chişinău, în preliminariile EURO 2017

Embed:

Selecţionata Moldovei de tineret va întâlni în această seară, la Chişinău, Malta în preliminariile Campionatului European din 2017. Antrenorul Igor Ursachi susţine că îşi doreşte doar victoria în acest meci pentru a rămâne pe locul doi în clasament. 

Moldova va susţine cel de-al doilea meci din preliminariile Campionatului European în companie selecţionatei Maltei. Antrenorul Igor Ursachi a convocat pentru această partidă 21 de jucători, iar din lot nu lipsesc Dan Spătaru, de la Zimbru, sau Vadim Paireli, de la Sheriff. Cea mai mare absenţă este portarul Radu Mîţu, care este accidentat.

"Ne pregătim foarte serios. Înţelegem că de la noi se aşteaptă doar victorie. Ne concentrăm toţi la un meci bun şi după cum am spus nouă ne trebuie victorie acasă", a spus antrenorul naţionalei de tineret, Igor Ursachi. 

Preliminariile Campionatului European de Tineret 2017:
Loc Echipa Meciuri V E Î Golaveraj Puncte
1 Belgia 1 1 0 0 2-1 3
2 Moldova 1 0 0 1 1-2 0
3 Muntenegru 0 0 0 0 0-0 0
4 Cehia 0 0 0 0 0-0 0
5 Letonia 0 0 0 0 0-0 0
6 Malta 0 0 0 0 0-0 0

Selecţionerul Igor Ursachi îşi doreşte să rămână pe locul doi în prima grupă preliminară. Moldova se află pe locul secund în grupă, deoarece a pierdut meciul cu Belgia, iar celelalte naţionale nu au jucat până acum niciun meci.

"Dacă o să priviţi tăbliţa, noi suntem pe locul doi. Deci după Belgia, suntem pe locul doi. Vrem ca să rămânem acolo, pentru că adversarul Belgia nu joacă şi vrem să ne ridicăm mai sus", a mai spus antrenorul.

În primul meci din campania preliminară, Moldova a fost învinsă în deplasare  cu 2-1 de Belgia, însă antrenorul Igor Ursachi este de părere că echipa sa a jucat bine. 

"Dar, totuşi, vă daţi seama. A doua repriză noi am câştigat-o cu 1-0 şi asta spune totul. Da nu am avut ocazii. Nu am avut multe ocazii, dar totuşi 2-1, 1-0 a doua repriză", a mai subliniat acesta. 

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu