Moldova se va duela cu Kazahstan în ultimul duel amical în cantonamentul din Turcia

Embed:

Moldova se va duela cu selecţionata Kazahstanului în ultimul duel amical programat în cantonamentul din Turcia. Anterior, "Tricolorii" au jucat de trei ori împotriva acestei naţionale şi au câştigat de două ori. Partida dintre Moldova şi Kazahstan se va disputa miercuri, în Antalya, de la ora 18:00.

Acum doi ani, Moldova a suferit prima şi singura înfrângere în faţa Kazahstanului. "Tricolorii" au pierdut cu 1-3, iar golul de onoare al echipei noastre a fost înscris de Anatolie Doroş. În 2008 şi 2010, Moldova a susţinut alte două amicale împotriva kazahilor, reuşind să le câştige pe ambele cu acelaşi scor de 1-0.

La sfârşitul săptămânii trecute, Moldova a fost învinsă cu 1-2 de selecţionata divizionară a României, însă în acel meci pentru ţara noastră nu au evoluat mai mulţi jucători de bază, printre care căpitanul Alexandru Epureanu, Artur Ioniţă, Igor Armaş, Victor Golovatenco sau Alexandru Gaţcan. Ultimii doi fotbalişti s-au alăturat deja lotului, iar selecţionerul Alexandru Curteian va putea miza pe serviciile lor împotriva kazahilor.

Partida dintre Moldova şi Kazahstan va fi ultimul test pentru "tricolori" înainte de meciul din preliminariile Campionatului European din 2016 contra Suediei, care se va disputa pe 27 martie, la Chişinău.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu