Moldova se TOPEŞTE. Ce temperaturi ne aşteaptă în următoarele zile şi când expiră Codul Calben de caniculă

Embed:

Codul Galben de vreme caniculară rămâne valabil până în 31 august. Zilele acestea, temperaturile vor ajunge până la 33 de grade. Totodată, meteorologii au anunţat pericol excepţional de incendii, din cauza arşiţei şi a lipsei precipitaţiilor.

Mâine, la Briceni, termometrele vor indica 28 de grade, iar la Soroca, cu unul mai mult. La Bălţi şi Orhei sunt prognozate 30 de grade, iar la Tiraspol se vor înregistra 32. La Leova, Comrat şi Cahul, maxima va ajunge până la 33 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 17 grade, iar mâine vor fi 32. În următoarele zile, termometrele vor indica ziua între 26 şi 32 de grade, iar noaptea vor varia între 12 şi 17.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 34 de grade, iar la Roma, 32. La Paris se vor înregistra 27 de grade, iar la Berlin, cu unul mai mult. În capitala Marii Britanii, meteorologii anunţă nu mai mult de 23 de grade Celsius. La Viena termometrele vor indica 31 de grade, iar la Varşovia, cu unul mai puţin.

La Praga se aşteaptă 29 de grade, pe când la Budapesta şi la Belgrad vor fi 34. În Capitala României şi la Ankara, se vor înregistra 31 de grade, iar la Atena, cu un grad mai mult. La Kiev, maxima va ajunge la 26 de grade Celsius, iar la Moscova, până la 24.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu