Moldova pe poziţia a 22-a din 25, la Eurovision

Embed:

Moldovenii care au urmărit cu sufletul la gură finala concursului muzical Eurovision au rămas profund dezamăgiţi. Deşi consideră că artiştii noştri au avut o prestaţie destul de bună, piesa "Run away", interpretată de Olia Tira şi Sun Stroke Project, a ocupat poziţia 22-a din cele 25 de ţări participante. Laurii Eurovisionului de anul acesta i-a cules Lena din Germania. Următoarea în clasament este Turcia, iar locul trei l-au câştigat vecinii noştri din România Paula Seling şi Ovi.

Piesa României a cucerit publicul Eurovisionului din acest an. "Playing with Fire" interpretată de Paula Seling şi Ovi pe scena de la Oslo a primit din partea Moldovei 12 puncte.

Deşi, mai mulţi tineri carea au urmărit spectacolul în Piaţa Marii Adunări Naţionale spun că reprezentanţii Moldovei au avut o prestaţie bună, vecinii noşti din Ucraina şi Rusia nu ne-au acordat niciun punct, fapt care i-a nemulţumit pe moldoveni. În timp ce România a oferit ţării noastre cel mai mare punctaj.

Cel mai bun rezultat obţinut de Moldova la Eurovision a fost în 2005, când formaţia Zdob şi Zdub a reuşit să ajungă pe locul 6 în clasament cu piesa "Bunica bate toba".

Lasă un comentariu