Moldova oferă CELE MAI IEFTINE CHIRII pentru turiştii care vizitează ţara noastră

Embed:

Republica Moldova a intrat direct pe locul trei într-un top al statelor europene cu prețuri ieftine pentru cazare, întocmit de site-ul Airbnb, care propune opțiuni neconvenționale de cazare, altele decât hotelurile și pensiunile turistice.

Un turist care vine la noi plătește în medie 30 de euro pentru cazarea pe o noapte. 

Țara noastră este devansată de Macedonia, cu 28,5 euro pentru o noapte, și Albania, unde vizitatorii achită aproximativ 29,7 euro pentru cazare. Kosovo se află la egalitate cu Moldova. 

Ucraina și Rusia împart locul 10 în acest top. Turiștii care pleacă în aceste țări plătesc în medie 38,6 euro chiria pentru o noapte. România este pe 18, cu aproximativ 46 de euro. 

Cele mai scumpe chirii sunt în Islanda, în medie 123,6 euro pe noapte. Națiunea insulară este urmată de Suedia, unde turiștii achită aproximativ 90 de euro. În Andorra, prețurile pentru chirie sunt un pic mai mici, de 87 de euro pe noapte. 

Potrivit datelor Biroului Național de Statistică, peste 15,6 mii de turiști străini au vizitat țara noastră prin intermediul agenţiilor de turism şi a turoperatorilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu