Moldova IT Park se extinde. Au fost înregistrate 86 de companii

Numărul companiilor IT care au aderat la primul parc pentru tehnologia informației "Moldova IT Park" a crescut cu aproape 40, în decurs două săptămâni, și a ajuns la 86 de rezidenți. Potrivit reprezentanţilor Ministerului Economiei și Infrastructurii, alte 12 cereri au fost examinate pozitiv și urmează a fi semnate contractele cu companiile IT și eliberate certificatele de înregistrare ale acestora.

Înregistrarea rezidenților se efectuează de către Administrația "Moldova IT Park". După înregistrarea companiei, Administrația prezintă câte o copie a extrasului din Registrul de evidență a rezidenților Parcului către autorități ale administrației publice locale, organul fiscal, vamal, de asigurări sociale, asigurări medicale, de statistică din circumscripția în care se află sediul central (adresa juridică) al rezidentului.

Rezidenții "Moldova IT Park" vor putea aprofunda beneficiile și oportunitățile regimului special de impozitare, pe pagina web www.moldovaitpark.md, pe care va fi publicată o listă de întrebări frecvente și răspunsuri, constituită cu suportul specialiștilor Ministerului Economiei și Infrastructurii.

"Moldova IT Park" și-a început activitatea pe 1 ianuarie 2018.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu