Moldova, în straie de sărbătoare! Astăzi aniversăm 26 de ani de independenţă

Embed:

Orice națiune are în istoria sa un punct de cotitură, acel moment-zero care îi determină soarta. Pentru Republica Moldova, data de 27 august are semnificația libertății atât de râvnite ani la rând.

Aniversarea a 26-a este despre maturitate, despre solidaritate, dar și despre proiecte prin care să construim o țară prosperă și demnă. Drumul independenței nu este ușor, mai ales că există sabotori care ne vor dezbinați. Cu toate încercările lor de-a lungul vremii, țara aceasta reușește să rămână fermă și să-și apere valorile și integritatea.

Să învățăm din greșelile trecutului și să privim cu încredere în viitor! Să ne cultivăm conștiința națională, să fim uniți şi să ne bucurăm că avem o bucată de pământ pe care ne vom simți oricând acasă.

La multi ani, Republica Moldova! La mulți ani, moldoveni, oriunde v-ați afla!

De Ziua Națională, Publika TV a pregătit un maraton de transmisiuni în direct din Capitală, dar și din țară. Corespondenţii, cameramanii și tehnicienii vor fi în toate punctele-cheie ale evenimentelor de astăzi, gata să vă aducă cele mai bune imagini şi informaţii.

Ziua Independenţei se vede la Publika TV și în direct pe www.publika.md! Rămâneţi alături de noi!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu