Moldova, felicitată pe reţelele de socializare de mai mulţi oficiali străini

Cu ocazia celor 27 de ani de independenţă, Republica Moldova a fost felicitată pe reţelele de socializare de mai mulţi ambasadori, oficiali străini, dar şi de organizaţii internaţionale.

Ţara noastră a fost felicitată de Marigona Marku, ambasadoarea Macedoniei în SUA, Agnia Grigas, un politolog american şi autorul mai multor articole privind problemele de securitate şi energie din Rusia, Europa şi statele post-sovietice, David Bakradze, ambasadorul Georgiei în SUA, Guvernul SUA, care continuă să ne susţină, Baltic Bulletin (Buletinul Baltic) care analizează statele baltice şi rolul lor în securitatea europeană, FPRI’s Black Sea Initiative, care analizează regiunile din punctul de vedere al securităţii, politicii interne, economiei şi energiei, precum şi de Ambasada Poloniei în SUA.

Ambasadorul Lituaniei în SUA, Kestas Vaskelevicius, i-a numit pe moldoveni - "poporul curajos". Acesta a scris  "Azi, o ţară europeană cu oameni curajoşi, sărbătoreşte a 27-a aniversare".

Senatorul SUA, Chris Coons a apreciat efortul Republicii Moldova în lupta pentru democraţie şi împotriva corupţiei.

Oficialii străini au urat ţării noastre şi tuturor moldovenilor pace, prosperitate şi curaj.

Totodată, un mesaj de felicitare, dar şi de mulţumire a postat şi Cristina Balan, ambasadoarea Republicii Moldova în SUA. Printr-un filmuleţ, aceasta mulţumeşte tuturor persoanelor care nu au uitat de această zi importantă pentru ţara noastră.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu