Moldova, destinaţie de vis! Un cuplu din Belarus își petrece LUNA de MIERE în ţara noastră (VIDEO)

Embed:

Aţi crezut vreodată că Moldova poate fi o destinaţie de vis pentru unii turişti străini? Cel puţin poliţiştilor de frontieră le-a fost greu să creadă aşa ceva. Ei i-au luat la descusut pe doi tineri proaspăt căsătoriţi din Belarus în timp ce încercau să traverseze frontiera. Ceea ce le-a trezit mirarea şi neîncrederea a fost că proaspeţii însurăţei le-au spus că vin aici să-şi petreacă... luna de miere. Mai mult, cuplul s-a arătat convins că a făcut alegerea corectă şi că o vacanţă în Moldova îşi merită toţi banii.

Evgheni și Anastasia s-au căsătorit săptămâna trecută, iar imediat după petrecere, şi-au făcut bagajele şi s-au pornit spre Moldova.

"Avem prieteni buni aici. Am avut posibilitatea să venim la nunta lor la Chişinău, iar după aceea, ei au venit în vizită la noi. După nunta noastră, am decis şi noi să venim în vacanţă în Moldova, mai ales că, în această perioadă, aici este deja cald și bine", au spus turiștii, Eugen și Anastasia Maischii.  

Tinerii însurăţei din Belarus sunt convinşi că Moldova este o destinaţie perfectă de vacanţă:

"Fiecare își alege destinația care îi place și decide singur cum vrea să se odihnească. Cineva preferă să se odihnească pe plajă, la mare, alții aleg să stea în casă, iar cineva își ia bicicleta și merge să călătorească. Noi, de exemplu, am ales o odihnă mai activă", au mai spus turiștii. 

Alegerea tinerilor i-a surpins pe vameșii moldoveni.

"Prietenii ne cunosc preferințele, de aceea, nu s-au mirat de alegerea noastră. Ei știu că noi preferăm călătorii neobișnuite şi mergem rar în Egipt sau Turcia, de exemplu. La frontieră, unul dintre grăniceri s-a arătat mirat și nu-i venea să creadă că am ales Moldova pentru luna de miere. I s-a părut că încercăm să-l minţim, însă, până la urmă, ne-a urat odihnă plăcută."

Reprezentanții agențiilor de turism spun că țara noastră este o destinație neobișnuită pentru străini.

"Trebuie să recunosc, că după experiența mea este pentru prima dată când vin turiști din altă țară să-și petreacă luna de miere aici în Moldova. Totuși, susțin inițiativa lor și cred că este o alegere bună pentru că avem ce arăta lumii", a declarat reprezentanta unei agenții de turism, Ala Cernobai. 

Tinerii şi-au propus să viziteze mănăstirile din Moldova, vinăriile şi locurile pitoreşti. O vacanţă de șapte zile în Moldova costă între 200 și 400 de euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu