"Moldova are nevoie de un președinte patriot". Sute de primari îl susţin pe Marian Lupu la prezidenţiale

Embed:

"Republica Moldova are nevoie de un președinte patriot și apropiat de oameni, experimentat și implicat, unificator și pacificator. Există un singur candidat care corespunde acestui profil și anume domnul Marian Lupu". Este mesajul transmis de 400 de primari din toată ţara, care şi-au exprimat susţinerea totală pentru candidatul desemnat de PDM

"Marian Lupu este acel președinte de care are nevoie Republica Moldova - a activat în mai multe funcții publice, are experiența necesară în administrație, promovează echilibrul și stabilitatea. Ne face să fim siguri că va menține dialogul efectiv între toate verigile puterii, va susține o Moldovă cu o economie puternică, cu familii protejate. Este un pro-european convins și ne va duce acolo unde merită să ajungem - în marea familie a Uniunii Europene", a afirmat primarul orașului Ungheni, Alexandru Ambros, după întrevederea aleșilor locali cu candidatul PDM la funcția de președinte.

"Primarii au spus un Da ferm unui candidat constructiv, care știe să audă, să lucreze și să rezolve problemele oamenilor. Este o susținere exprimată de aproape jumătate dintre toți primarii din Republica Moldova, iar aceasta este o forță care are un cuvânt de spus",  a fost mesajul primarului de Edineț, Constantin Cojocaru.

"Mă bucur că suntem mulți la număr. Astăzi, venim cu o solicitare către cetățeni – să acorde un vot de încredere lui Marian Lupu, candidatului PDM la alegerile din 30 octombrie. Are toate capacitățile necesare unui lider de țară, care va munci pentru binele oamenilor", a punctat Alexandru Botnari, primarul de Hîncești.

Marian Lupu le-a mulțumit primarilor pentru suportul și încrederea pe care i le-au acordat și i-a asigurat că, din postura de Președinte de țară, primind mandat din partea alegătorilor, va lucra în strânsă colaborare cu aleșii locali pentru a soluționa problemele oamenilor.

"Am primit sprijinul unei echipe foarte mari, gospodari, oameni responsabili. E foarte important este acest sprijin, pentru că sunt oameni aleși direct de către popor. Voi stabili o relație specială de comunicare cu primăriile și cu comunitățile locale și voi trata cu multă atenție și grijă subiectele cu interes major pentru localități. Toate problemele oamenilor sunt importante și trebuie să fie în vizorul șefului statului, ca să cunoască soluții și rezolvări concrete", a spus Marian Lupu.

La reuniunea primarilor au fost prezenți președintele Parlamentului, Andrian Candu, și premierul Pavel Filip, care, prin mesajele lor, au reiterat importanța asigurării colaborării între toate instituțiile puterii în stat, pentru a menține cursul corect de dezvoltare și modernizare a Republicii Moldova.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu