Moldova are de astăzi Ambasadă în Olanda. "Vrem să vedem aici mai mult vin moldovenesc"

Embed:

Ambasada Republicii Moldova în Olanda a fost inaugurată astăzi cu mare fast. La ceremonia de deschidere a reprezentanţei diplomatice la Haga au participat premierul Iurie Leancă, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, reprezentanţi ai ministerului de Externe, oficiali olandezi şi reprezentanţii corpului diplomatic acreditat în Olanda.

Potrivit ambasadorului Republicii Moldova la Haga, Emilian Brenici, deschiderea reprezentanţei diplomatice va permite o mai bună protecţie şi acordarea asistenţei necesare cetăţenilor moldoveni aflaţi în Olanda.

"Reprezentanţei diplomatice de la Haga îi revine o misiune importantă – cea de a contribui la atragerea investiţiilor şi valorificarea potenţialului economic al raporturilor bilaterale. Vrem să vedem mai mult vin moldovenesc în Olanda şi mai mulţi investitori olandezi în Moldova", a declarat Iurie Leancă.

Sediul Ambasadei este amplasat într-o clădire cu statut istoric, aflată aproape de Ministerul Economiei şi Ministerul de Externe din Olanda.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu