Moldova a ales! Cine ne va reprezenta țara la Eurovision 2017 (VIDEO)

Sunstroke Project va reprezenta țara noastră la concursul Eurovision de la Kiev. Piesa "Hey Mamma" a acumulat 10 puncte din partea juriului și 12 din partea publicului. 

Pentru prima dată la o ediție naționă din țara noastră, rezultatele finale au adus egalitate între băieții de la Sunstroke Project și Ethno Republic și Surorile Osoianu, piesele acestora acumulând câte 22 de puncte.

Totuși, câștigătorii au fost aleși cei de la Sunstroke Project, prezentatorii făcând referire la un punct din regulamentul concursului în care se specifică că, în cazuri de punctaj egal, învingătoare este piesa care a obținut cele mai multe puncte de 12 din partea juriului. 

În finala selecției naționale, s-au calificat opt artiști şi trupe, patru aleși de juriu, iar patru de către telespectatori.

Bătălia s-a dat între SunStroke Project, Diana Brescan, Aurel Chirtoacă, Samir Loghin, Valeria Pașa, Ethno Republic și Surorile Osoianu, Marks și Ștefăneț, dar și Vozniuc și Vio Grecu.

Învingătorul va urca pe scena de la Kiev în prima semifinală, care va avea loc în data de 9 mai. 

Pentru un loc în finală, reprezentatul nostru se va duela cu interpreți din Muntenegru, Finlanda, Georgia, Australia, dar și alte țări.

PUBLIKA.MD precizează că, anul trecut, reprezentanta Moldovei, Lidia Isac, nu s-a calificat în finală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu