"Moldindconbank" sărbătorește 22 ani de la fondare

BC „Moldindconbank” S.A. este una dintre cele mai mari bănci din Republica Moldova și marchează, astăzi, 22 ani de la fondare.  Pe 25 octombrie 1991 a fost reorganizată în societate pe acțiuni și pe parcursul a zeci ani a devenit garantul securității și fiabilității pentru toți clienții băncii.

Pe parcursul anului 2013, "Moldindconbank" s-a situat pe primul loc în topul celor mai sigure bănci din Moldova. Este lider în ceea ce privește profitul net și indicatorii de performanță ROE ( rentabilitatea capitalului ) , ROA ( rentabilitatea activelor) și ROS ( rentabilitatea totală ).

Astăzi, "Moldindconbank" gestionează active de peste 10,7 miliarde de lei , cu o cotă de piață de 15,4 % în acest domeniu. Pe 30 septembrie 2013, banca a înregistrat un profit net în valoare de 209 milioane lei , iar capitalul a fost - 1 221,600,000 lei.  Acești indicatori, în special pe parcursul anului 2013, demonstrează că „Moldindconbank " este una dintre cele mai de succes bănci din Moldova.

"Moldindconbank" rămâne fidel principiilor sale, iar acest lucru a câștigat încrederea tuturor clienților săi. Instituția se caracterizează prin transparență și flexibilitate, profesionalism, onestitate.

Banca oferă o gamă complexă de servicii bancare de înaltă calitate, atât pentru clienții corporativi, cât și pentru companiile mici și mijlocii. Banca dispune de o rețea de extinsă de oficii - 113 de oficii pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

P.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu