MODRIC, PROBLEME CU LEGEA: Fiscul spaniol îi solicită fotbalistului 1,2 mil de euro

Embed:

Cristiano Ronaldo şi Marcelo nu sunt singurii fotbaliştii ai Realului, care au probleme cu legea! Internaţionalul croat Luka Modric, desemnat cel mai bun jucător de la Cupa Mondială din Rusia, are un nou litigiu cu fiscul spaniol, care îi solicită peste 1,2 milioane de euro.

Suma reprezintă valoarea impozitului pe veniturile realizate de jucător în 2012, an în care croatul s-a transferat de la Tottenham Hotspur la Real Madrid.

Conform presei spaniole, fiscul a considerat că mijlocaşul era rezident în Spania la momentul respectiv şi ar fi trebuit să plătească integral impozitul în această ţară.

Modric, care a semnat cu madrileni în august 2012, a achitat deja suma solicitată, chiar dacă a contestat decizia autorităţii fiscale spaniole. În paralel, fotbalistul croat are un alt conflict cu fiscul din Spania, printr-o procedură penală deschisă împotriva sa, fiind acuzat de o presupusă fraudă fiscală de peste 870 de mii de euro pentru exerciţiile 2013 şi 2014.

Conform procurorilor, Modric ar fi simulat cesionarea drepturilor sale de imagine unei societăţi cu sediul în Luxemburg, controlată tot de către el.

Miercuri, 19 septembrie, "galacticii" vor întâlni în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa pe AS Roma.

Partida din grupa G a Ligi Campionilor va fi transmisă în direct la Canal 3 de la ora 22.00.loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu