MOBILIZARE MAXIMĂ LA GRANIŢĂ. Poliţiştii de frontieră şi vameşii, pregătiţi pentru fluidizarea traficului în perioada sărbătorilor pascale

Embed:

Directorul Serviciului Vamal Vitalie Vrabie și Șeful Poliției de Frontieră Fredolin Lecari au inspectat, astăzi, punctul trecere Leușeni. Pentru că în perioada sărbătorilor pascale, fluxul transfrontalier al maşinilor creşte cu 20%, conducătorii celor două instituţii au vrut să vadă dacă inspectorii sunt pregătiţi să facă faţă situaţiei.

Cei doi conducători au verificat graficele de lucru pentru această perioadă, precum și listele grupelor de intervenție, membrii cărora, în cazul unui flux sporit, sunt solicitați pentru a suplini numărul de inspectori. La fel, a fost verificată și funcționalitatea sistemelor informatice din gestiune, dar și a echipamentelor de verificare.

 Totodată, autoritățile au adoptat o serie de măsuri menite să uşureze trecerea frontierei de stat. Astfel, a fost suplinit numărul de personal și a echipamentelor de verificare şi a fost permisă utilizarea tuturor arterele de control, indiferent de sensul de traversare.

CITEŞTE ŞI: În perioada sărbătorilor pascale vameşii vor lucra în REGIM SPORIT


loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu