Mobilizare de amploare în Statele Unite. Este căutat individul care expediază pachete explozive mai multor personalităţi

Embed:

Mobilizare de amploare în Statele Unite pentru a identifica suspectul care a expediat cel puţin nouă pachete explozive pe adresele unor foşti oficiali americani. În cursul nopţii, poliţia a efectuat percheziţii la restaurantul celebrului actor Robert de Niro, destinatar al unui colet suspect, însă nu au găsit nimic.

S-au efectuat cercetări şi la un oficiu poştal din Florida. Există suspiciuni că bombele artizanale, ar fi fost trimise din acest stat. Senatoarea Debbie Wasserman Schultz, numele căreia apare pe unele plicuri, spune că este îngrozită de metodele violente la care apelează rivalii, fără a oferi însă vreun nume concret.

"Eu şi personalul meu curajos am simţit ura care ne ameninţă în acest sfârşit de săptămână", a spus Debbie Wasserman Schultz, senatoare din Florida.

La rândul său, fostul vicepreşedinte american, Joe Biden, care a fost şi el victimă a agresorului, este de părere că ameninţările pun America într-o lumină proastă şi dezbină societatea.

"Aceasta nu este America. Nu ne reprezintă. După ce am trăit o stare de şoc a sosit timpul să spunem "Destul!", a spus Joe Biden, fost vicepreşedinte american. 

Aceeaşi părere este împărtăşită şi de fostul procuror general.

"Cel mai deranjant lucru cu care ne confruntăm este violenţa şi din păcate, aceasta s-a infiltrat cumva în mediul politic", a spus Eric Holder, fostul procuror general al SUA.

Preşedintele Donald Trump a condamnat orice formă de violenţă şi teroare şi a promis că va face totul ca autorul ameninţărilor să ajungă în faţa justiţiei.

Pachetele suspecte au fost trimise către fostul preşedinte Barack Obama, soţii Clinton, fostul director al CIA, John Brennan, omul de afaceri George Soros, senatoarea democrată Maxine Waters, fostul vicepreședinte Joe Biden, dar şi postule de televiziune CNN şi actorul Robert de Niro.

Toate plicurile au fost interceptate din timp, astfel că nu au explodat şi nimeni nu a avut de suferit.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu