MOARTEA MISTERIOASĂ de la Hînceşti: Cine sunt tinerii care au fost găsiţi decedaţi

Embed:

Tinerii găsiţi decedaţi la Hînceşti sunt doi băieţi de 25 de ani şi o fată de 21 de ani. Oamenii legii spun că victimele ar fi rude şi erau din familii bune.

Potrivit poliţiei, unul dintre tineri a revenit acum trei zile din Italia, iar celălalt băiat care lucra ca taximetrist, l-a întâlnit şi l-a dus acasă. 

Tânăra de 21 de ani era dispecer la o companie de taxi. Ea este mamă a unui copil.

Potrivit unor surse, cei doi tineri ar fi Constantin Lungu şi Pavlic Parfeni.

"Doamne, doamne ce tragedie. Pavlic ai lăsat în urmă o rană adâncă atât părinților, cât și celor care te cunosc. Nu pot să cred că e posibil așa ceva. Condoleanţe rudelor", este mesajul unei cunoscute ale victimelor.

Amintim că poliţia ia în calcul două versiuni preliminare: o intoxicaţie cu o substanţă necunoscută sau cu monoxid de carbon, deoarece în locuinţă ar fi fost recent reparat cazanul. 

Cele trei cadavre au fost găsite aseară în jurul orei 21:30 de mama taximetristului. Femeia s-a alertat că fiul său a lipsit de acasă timp de o zi şi s-a dus să-l caute la vecini. Ea a văzut uşa casei deschisă, a intrat în locuinţă, unde a descoperit cadavrele şi a chemat imediat ambulanţa şi poliţia. 

Circumstanţele tragediei urmează a fi stabilite în cadrul unui proces penal. 

Citeşte şi: Caz STRIGĂTOR LA CER în Hînceşti. Trei tineri, găsiţi morţi într-o casă (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu